Even voorstellen: Patrick Hereijgers

Geplaatst op 26 April 2024

Nieuw bestuurslid Stichting PensioenLab

Beste allemaal,
 
Mijn naam is Patrick Hereijgers, 32 jaar oud, en ik ben recentelijk, namens VCP Young Professionals, toegetreden als bestuurslid van Stichting PensioenLab. Mijn ervaringen binnen de pensioensector (ik ben werkzaam bij pensioenuitvoerder PGGM) hebben me geleerd hoe belangrijk het is om alle generaties te betrekken bij het maken van beleidsbeslissingen, zéker nu.
 
Via mijn rol binnen Stichting PensioenLab en mijn rol als pensioenwoordvoerder namens VCP YP, wil ik de stem van jongeren laten horen en het pensioenbewustzijn van jongeren te vergroten. De initiatieven vanuit PensioenLab helpen bij het bereiken van die doelen en we kunnen daar samen een positieve impact op hebben. PensioenLab geeft jongeren een platform om de sector gevraagd en ongevraagd te adviseren en jongeren te betrekken bij actuele pensioenvraagstukken. Met de Academie leiden we veel geschikte mensen op die staan te trappelen om impact aan de bestuurstafels te maken. Jongeren verdienen een plaats aan die onderhandelingstafel, omdat de keuzes die vandaag worden gemaakt directe gevolgen hebben voor hun toekomst.
 
Ik kijk ernaar uit om bij Stichting PensioenLab samen te werken met alle enthousiaste mensen die zich inzetten om jongeren te betrekken bij het debat over ons pensioenstelsel.
 
Met vriendelijke groet,
Patrick Hereijgers