Inschrijving PensioenLab januari 2023 (aanmelden t/m 9 januari)

Geplaatst op 25 December 2022

Dit jaar willen we meerdere trajecten aanbieden voor deelnemers van het Lab. Degenen die in september nog twijfels hadden, of iets minder maanden beschikbaar zijn, kunnen zo ook deelnemen aan een Lab traject. Het vraagstuk zal binnen dit traject al iets meer kader hebben gekregen van de deelnemende kennisbegeleiders, zodat deelnemers direct aan de slag kunnen. Dit nieuwe traject zal starten op 19 januari en inschrijvingen hiervoor zijn geopend. Het eindevent in mei zal gezamenlijk zijn met de andere trajecten binnen PensioenLab.

Pensioen is meer dan alleen geld voor later. Onderwerpen als klimaat, communicatie, sociaal welzijn, economie en de woningmarkt zijn actueel en direct verbonden met jouw pensioen! Het PensioenLab geeft jongeren een stem in de sector! Wil jij je een paar maanden écht verdiepen in het onderwerp pensioen om vervolgens met een gaaf advies namens je leeftijdsgenoten te komen? Doe mee! Of verspreid deze oproep in je netwerk.

Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn op zoek naar jongeren tussen de 20 en 35 jaar oud die ervaring willen opdoen en met een leuke groep van ongeveer 5 deelnemers aan de slag willen gaan. Het traject kost je ongeveer twee uur per week en brengt je een enorm leerzame en vooral ook leuke periode.

Wat bieden wij aan?
Vanaf 19 januari t/m 11 mei 2023 ga je in een groep aan de slag met een pensioenvraagstuk: je krijgt een basistraining, leert meer over design thinking (de tool die we hanteren) en krijgt meer kennis over de wereld van pensioen door verschillende sessies. Elke maand komen we bijeen om met elkaar aan de slag te gaan, daarnaast houd je contact met je groep en schrijf je een gezamenlijk advies aan de sector. 

Aanmelden
Twijfel je nog? Mail dan naar info@pensioenlab.nl voor meer informatie of kijk op onze website. Twijfel je niet meer? Meld je dan z.s.m. (tot 9 januari) aan via deze link