PensioenLab

Omdat pensioen niet saai hoeft te zijn

I Love Pensioen

Jongeren en Pensioen

Voor de jongeren van nu is een goed pensioen helemaal niet meer vanzelfsprekend. Toch bemoeien we ons nauwelijks met de discussie over pensioenen. We zijn gewend dat anderen onze problemen oplossen, maar dat is nu niet vanzelfsprekend. Het is tijd dat jongeren hun stem in de pensioendiscussie laten horen. Want we hebben een stem en bovendien gaat het om óns pensioen. Het PensioenLab geeft jongeren de gelegenheid om mee te denken over de toekomst.

Ik wil meer weten

Gezocht: nieuwe PensioenLab deelnemers!

Vanaf september 2022 start een nieuwe ronde van het PensioenLab. Wil jij hieraan mee doen? Klik hier om je aan te melden. Doe dit vóór 1 juli! De kick-off vindt plaats op 29 september. Zien we je daar? Lees meer over het programma.

 

Pssst... wist je dat je nu al 1 dag in de week werkt voor je pensioen?


HEB JIJ JE PENSIOEN GOED GEREGELD?

Kijk op onze website www.hoezitjijerlaterbij.nl en doe de quiz om te zien of jij alles goed geregeld hebt voor jouw pensioen én wat je nu nog kan doen!

Doe de test!

PSSST… WIST JE DAT MAAR 2% VAN DE PENSIOENFONDSBESTUURDERS JONGER DAN 35 JAAR IS?


Pizza's

Jongeren meegedaan

Jonge pensioenbestuurders geplaatst

Adviezen over pensioen

Blijf op de hoogte!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het PensioenLab en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Onze fantastische sponsoren

Utrechtse MBO’ers geven de Pensioensector adviezen om jongeren te betrekken

Utrechtse MBO’ers geven de Pensioensector adviezen om jongeren te betrekken

Geplaatst op 6 April 2022

Het PensioenLab heeft Utrechtse mbo’ers opgeroepen zich te verdiepen in pensioenen. Niet alleen voor henzelf, maar met name om hun generatie een stem te geven in pensioendiscussies. Samen met met Academie van de Stad en ROC Midden Nederland is dat niet enkel gebleven bij een oproep! Op 8 en 15 maart is het PensioenLab op bezoek geweest bij de studenten, op hun stage bij Loket1. Tijdens deze sessies hebben zij zich verdiept in pensioen. Middels een pressure cooker is vervolgens het gesprek gestart: wat kan er beter en wat zijn dan impactvolle, haalbare oplossingen?

Lees verder

Kennismaking met Jesse D. van der Vliet - voorzitter van één van de PensioenLab groepen

Kennismaking met Jesse D. van der Vliet - voorzitter van één van de PensioenLab groepen

Geplaatst op 6 April 2022

In een reeks van vier stellen we graag elke keer één deelnemer van het PensioenLab voor. In de laatste editie staat Jesse D. van der Vliet, van groep innovatie, in de spotlight.

Lees verder